Creëer echte transformatie in je leven

 

De Transformerende Kracht van de Sjamanistische Reis

 

Gratis 7-daagse Sjamanistische Transformatie: 11 mei – 18 mei
met Roel Crabbé

Creëer echte transformatie in je leven

De Transformerende Kracht van de Sjamanistische Reis

Gratis 7-daagse Sjamanistische Transformatie: 11 mei – 18 mei
met Roel Crabbé

Herstel je verbinding met het Levensweb

Leer het "sjamanistische oog" te openen

Maak contact met de spirithelpers die er zijn om je te steunen

Leer je energieveld te zuiveren

Ontwaak de bestemming van je ziel

Een 7-daagse transformatie die je leert hoe korte, dagelijkse oefeningen krachtige resultaten kunnen opleveren!

Doe mee met Roel in deze gratis Sjamanistische Workshop, gevolgd door 6 dagen sjamanistische oefeningen en ceremonies die je meenemen in een diepe duik in de sjamanistische praktijk voor begeleiding, kracht en healing.

Na duizenden cursisten les te hebben gegeven in sjamanistisch reizen en healing, creëerde Roel deze nieuwe, 7-daagse transformerende reis, waarin je leert over de sjamanistische praktijk en hoe je die kunt toepassen in je leven.

Als je Roel zijn werk kent, weet je dat deze gratis trainingen diepe duiken zijn in de helende kracht van zijn sjamanistisch werk, begeleid door de geleide sjamanistische meditaties en de helende liederen waar hij bekend om staat.

Maak deel uit van een levendige gemeenschap die zich volledig inzet voor een krachtige en heilige samenwerking met de spirituele dimensie.

Laat het oeroude pad van Sjamanisme je leiden om vanuit je ware essentie te leven en heling, leiding en bekrachtiging te brengen in je leven en dat van anderen.

Roel Crabbe headshot

Lieve Vrienden,

Onze wereld verandert, en jij bent geroepen om deel uit te maken van de transformatie…

We leven in tijden van grote veranderingen, je kan het voelen met elke vezel van je wezen. We voelen allemaal dat er twee krachten aan het werk zijn. Aan de ene kant voelen we een diepe roeping om in een nieuwe manier van zijn te stappen en onze gaven met de wereld te delen. En aan de andere kant voelen we allemaal oude wonden die om genezing vragen.

Het sjamanistische pad heeft mijn leven meer dan 27 jaar geleden gered. Het was een tijd waarin ik diep worstelde met mezelf en mijn plaats in de wereld. Toen ik de afgelopen 20 jaar met duizenden studenten werkte, leerde ik dat we allemaal een diepe verbinding hebben met de spirituele werelden en de heilige dimensies van de aarde. We hebben allemaal gaven in onze ziel die gedeeld willen worden.

Ik geloof dat we allemaal geroepen zijn om naar voren te stappen en de gaven van onze ziel met de wereld te delen.

In deze gratis workshop van 90 minuten, gevolgd door 6 dagen van korte maar krachtige oefeningen en ceremonies, zal ik delen hoe je het sjamanistische pad in je leven kunt brengen voor kracht, begeleiding en healing.

De tijd is nu…

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

Hartegroet,

Roel

Wat je zal ontvangen van deze Transformerende Reis

Live sessie: “De Transformerende Kracht van de Sjamanistische Reis”

Zaterdag 11 mei om 20u CEST (EU) – 2pm EDT / 11 am PDT (US) – met Replay:

Volg Roel LIVE op Zoom voor een sessie van 90 minuten waarin hij je begeleidt in de sjamanistische praktijken voor healing, kracht en begeleiding.

Gevolgd door 6 dagen van korte, dagelijkse videolessen over Sjamanistische Transformatie praktijken

In de 6 dagen na de live sessie op Zoom zal Roel je begeleiden in korte, dagelijkse oefeningen en ceremonies op video. Dit zijn krachtige sessies die je zullen leren dat korte, dagelijkse oefeningen ware transformatie in je leven kunnen brengen.

 

 • Dag 2: Zondag 12 mei:
  “Hoe de Sjamanistische Staat op te wekken om contact te maken met de ziel”
 • Dag 3: Maandag 13 mei:
  “Hoe je je Spirituele Zintuigen opent en cultiveert”
 • Dag 4: Dinsdag 14 mei:
  “Gouden Zon meditatie voor het activeren van het Licht-lichaam”
 • Dag 5: Woensdag 15 mei:
  “Stappen in de kracht van sjamanistische verbinding”
 • Dag 6: Donderdag 16 mei:
  “Sjamanistische begeleiding & healing ontvangen”
 • Dag 7: Vrijdag 17 mei:
  “Zegeningen creëren voor jezelf & geliefden door middel van ceremonie”

PLUS LIVE Bonus sessie met Q&A op Zoom

Zaterdag 18 mei om 20u CEST (EU) – 2pm EDT / 11 am PDT (US) – met Replay:

Op de laatste dag geeft Roel een prachtige ceremonie om te vieren wat je die week hebt geleerd en om vragen te beantwoorden.

 

Dit is wat je zal ontvangen in deze gratis online training:

Krachtige 90-minuten workshop met Roel

Ga live aan de slag met Roel en duik diep in de Sjamanistische Praktijk voor kracht, begeleiding en heling.

6 dagen met sjamanistische praktijken en ceremonies

Ontvang dagelijks korte sessies van Roel die je begeleiden om de transformerende kracht van het Sjamanisme in je leven te brengen.

Privé Online community

Word deel van de wereldwijde gemeenschap. Onze virtuele open haard waar we wijsheid delen en Roel meer begeleiding biedt.

Lof van Roel’s leraren, collega’s en vrienden

“Roel zijn werk is schitterend. Zijn levenservaringen hebben hem tot een uitstekende en compassievolle healer en leraar gemaakt. Ik ken Roel sinds 2004 en heb de kans gehad hem vele malen aan het werk te zien.
Zijn werk is prachtig en raakt zijn cliënten tot diep in de ziel. Zijn communicatie is helder en zijn werk geïnspireerd en vernieuwend. Iedereen die les krijgt van Roel, zal een overvloed aan lessen, healing en inspiratie ontvangen.”

Sandra Ingerman

–auteur van 10 boeken over Sjamanisme waaronder "Soul Retrieval" en "Walking in Light."

“The teachers who have impacted my life in the most profound way have all had a number of qualities in common: compassion, intelligence, and integrity. Above all they, they walked their talk. In other words, they lived their lives from their principles. In my experience, Roel Crabbe has the qualities that set apart a true teacher in abundance. The Sufis call their teachers Spiritual Friends; I believe you could find no better Spiritual Friend than Roel.”

Peggy Dylan

–grondlegster van de Sundoor School of Transformation

“Roel’s commitment and passion for supporting people to connect to spirit is a true blessing for this world. His soulful songs evoke ancient healing and open the portals between the worlds. When he creates ceremony, you can truly feel the presence of the loving, healing ancestors and spirits. This is powerful work!”

Chetna Lawless

–sjamanistische Leraar en Zender van de Kleurenstralen

“Roel Crabbe is a powerfully talented shamanic teacher, musician, and deeply creative innovator in our field. His ceremonies, healing modalities, and therapies are one-of-a-kind and profoundly transformative. His many gifts and strengths make him exceptional, and he is a true stand-out among his peers.”

Jane Burns

–auteur van “Up a Tree: A Novel and Shamanic Handbook”

Wat deelnemers van vorig jaar zeggen

Oneindig veel dank voor de vele, vele geschenken van deze week...

“Roel, oneindig bedankt voor de vele, vele geschenken van deze week. Jouw vermogen om ons naar een plek van diepe verbinding te brengen, waar we niet alleen verliefd zijn op de wereld, maar ook op onszelf IN deze wereld als een belangrijk onderdeel, is zo mooi en precies wat wij, de wereld, nodig hebben.”

–  Akeshi

Deze 7-daagse serie heeft mijn leven veranderd.

“Deze 7-daagse serie heeft mijn leven veranderd. Het heeft me geschenken gegeven waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had. De waterceremonie en de meditaties op de eerste en zesde dag hebben me in staat gesteld om echt transformerende dingen aan te raken.”  

– Dalicia

Bedankt dat je mijn liefde voor het sjamanistische pad weer hebt gewekt.

“Ik voel zoveel dankbaarheid en liefde voor zulke prachtige sessies. Bedankt dat je mijn liefde voor het sjamanistische pad opnieuw hebt gewekt. Elke sessie was geweldig en verbond me opnieuw met het leven en mijn ziel. Tranen stroomden, glimlachen groeiden, vreugde en liefde stroomden door mijn lichaam.”

– Eliza

Het was diep ontroerend en mijn horizon werd breder, mijn ziel groeide.

“Dank je wel Roel Crabbe voor al je gaven, wijsheid, gedeelde ervaringen, begeleiding, liederen, liefde en licht die je met ons deelde in deze 7-daagse gratis serie! Het was diep ontroerend en mijn horizon verbreedde, mijn ziel groeide…” 

– Marina

Deze lessen hebben me geholpen om weer in contact te komen met iets waarvan ik dacht dat ik het kwijt was.

“Deze lessen hebben me geholpen om weer in contact te komen met iets waarvan ik dacht dat ik het kwijt was. Ik heb een nieuw doel gevonden en kijk ernaar uit om deze reis voort te zetten en de geschenken die ik heb ontvangen met anderen te delen.”  

– Martin

Ik ben zo blij dat ik me heb ingeschreven.

“Heel erg bedankt, Roel, voor deze prachtige oefeningen. Ik heb er zoveel aan gehad. Ze zullen deel uitmaken van mijn dagelijkse routine en van mezelf. Ik ben zo blij dat ik me hiervoor heb ingeschreven.”

 – Mark

Ik ben je zo dankbaar voor alle begeleiding en inzichten.

“Ik dank je uit de grond van mijn hart voor deze helende en bekrachtigende 7-daagse verbindingsreeks. Ik ben je zo dankbaar voor alle begeleiding en inzichten. De waterceremonie is zo krachtig…”

 – Jadzia Naida

Over je leraar en gids, Roel Crabbé

Roel Crabbé beoefent sjamanisme sinds 1995 onder leiding van zowel traditionele als westerse leraars. Hij is persoonlijk getraind en geautoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman, voormalige educatie-directeur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van oa. “Soul Retrieval” & “Medicine for the Earth”.

Afgezien van dit werk heeft hij talrijke eigen praktijken, sjamanistische rituelen en ceremonies voor transformatie en genezing ontwikkeld. Hij is erkend door verschillende traditionele sjamanen vanwege zijn vermogen om zeer zuivere energieën binnen te halen en oude songlines uit de Spiritworld aan te boren. Zijn werk met voorouderlijke genezingsliederen, die vaak maar één keer worden gezongen, is een intrinsiek onderdeel geworden van zijn onderwijs- en genezingswerk.

Sinds 2004 heeft Roel duizenden onderwezen in sjamanisme en healing in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Zijn werk is gepubliceerd in publicaties van onder meer het tijdschrift “Bres” and “Change”.

Je kunt zijn werk en dat van zijn collega’s vinden op “ShamanicTeachers.com”

Roel Crabbe

FREE Download:Find Your Power AnimalMeditation

✔️ Meet your Power Animal & receive its gifts for your life

✔️ Reconnect to Ancient Power & Guidance

✔️ Step into a New Shamanic Reality

You have Successfully Subscribed!

FREE Download: Ancestral Healing Song

✔️ Receive deep shamanic healing and relaxation

✔️ Reconnect to the Ancestral healing realms

✔️ Recharge your body, mind, and soul in just 10 minutes

You have Successfully Subscribed!

Be the first to know about Roel's upcoming live online events!

Join any of the many FREE Online sessions Roel holds throughout the year.

These are powerful, frequency-raising, 90-minute sessions on healing and shamanism. 

You will also be kept up to date on all new workshops, live streams, and courses, plus receive 3 powerful gifts today.

You have Successfully Subscribed!